vrijdag 18 december 2020

Aan alle (ouders/verzorgers van de) middagruiters van SPG in het Zadel

Het jaar 2020 zullen we niet snel vergeten. Vanaf maart stond alles in het teken van corona. Zoals voor iedereen heeft dat ook voor onze stichting een enorme impact gehad. Noodgedwongen zijn er geen lessen gewest vanaf 16 maart tot aan de start na de vakantie op 17 augustus. De start was best spannend. Wat zijn de risico’s? Hebben we genoeg vrijwilligers? Komen de ruiters weer naar de les? Vervolgens kwam vanaf 3 oktober de verplichting voor de mondkapjes. Weer onzekerheid. Werkt dat wel? Is dat voor de vrijwilligers nog te doen? Lukt het ons corona buiten de deur te houden?


Met alle respect voor de vrijwilligers die tijdelijk zijn gestopt, waren er gelukkig genoeg vrijwilligers die het mogelijk gemaakt hebben onze ruiters toch te laten genieten van het paardrijden. En dat is in deze tijd heel veel waard.

Inmiddels zitten we in een tweede lockdown en kunnen onze lessen tot en met 19 januari a.s. niet doorgaan. Dat zou betekenen dat de eerstvolgende les in het nieuwe jaar pas weer op maandag 25 januari 2021 is. De week ervoor laat de overheid weten of de maatregelen weer aangepast worden. Uiteraard hoort u tegen die tijd ook weer van ons.

Voor nu wensen wij iedereen in ieder geval fijne feestdagen en vooral een gezond 2021 toe!

 

Met vriendelijke groeten,
Bestuur SPG In het Zadel